Обирай здоровий спосіб життя!

Протягом лютого фахівцями сектору соціальної підтримки служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Березанської міської ради проведено курс лекцій на тему: «Шкідливість тютюнопаління. Обирай здоровий спосіб життя»

Так, з учнями 8, 9, 11 класів Березанської ЗОШ №2 бесіду провели завідувач сектору соціальної підтримки Калюжна Н.Н. та фахівець з соціальної роботи Юдіна А.А. Фахівці з соціальної роботи Бабич О.П., Жунь О.В. та Бідюк В.В. такі профілактичні бесіди провели у Пилипчому, с.Ярешках та Лехнівці.

Учням розповіли історичні факти виникнення і розвитку куріння. Після екскурсу у минуле, дітям представили соціальну статистику, пов'язану із курінням у світі та безпосередньо в Україні. Понад 20% українців постійно палять цигарки, а серед неповнолітніх майже кожен сьомий зловживає тютюном.

Під час розмови фахівці наголосили на проблемах вживання тютюну, які призводять до страшних і невиліковних хвороб. Учні досить активно приймали участь у обговорені цих питань та добре усвідомлювали, як шкодить здоров’ю тютюнопаління, а також зрозуміли переваги здорового способу життя та відповідальність за власні вчинки.

/Files/images/2018-19/kurts/IMG_20190228_144439.jpg /Files/images/2018-19/kurts/IMG_20190228_144446.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.