GoGlobal camps

Не секрет, що англійська мова дуже важлива, тому що вона стала найбільш уживаною мовою у галузі політики, науки, торгівлі і культурних відносин у світі. Це також мова видатних Вільяма Шекспіра, Вальтера Скотта, Чарльза Діккенса і Бернарда Шоу.

Нині одним з пріоритетів Міністерства освіти і науки України є якісне навчання дітей іноземними мовами у контексті європейської інтеграції України та наближення до європейських стандартів.

Ось уже три роки поспіль в Березанській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 працює літній мовний табір «RAINBOW» («Веселка»), який залишив в учасників приємні враження та спогади надовго запам’яталися зустрічі з волонтерами: Соцькою Оксаною, Джафаровою Наталією, Яценко В.І., Акопян Н.Г. та Бондаренко Т.О.

І в цьому році вчителі Джулакаєва Л.М. та Яценко С.М. разом з учнями також взяли участь в мотиваційному конкурсі GoGlobal і на радість всім отримали статус «GoGlobal camps».

Це дуже приємно і вчителям, і школярам, які виконали ряд конкурсних вимог: надіслали анкету-заявку; підготували презентацію на тему «Чому ми хочемо, щоб в нашому таборі був волонтер»; заповнили та надіслали англійською мовою резюме та мотиваційні листи.

Дуже приємно, що організаторам сподобались наші матеріали, і наша Березанська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 як переможець отримає навчальні програми, спеціалізовані роздаткові матеріали. Ми надіємось, що до роботи в нашому таборі буде залучено іноземного волонтера – носія мови, який допомагатиме вчителям у проведенні різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей.

Окрім цього, вчителі Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 візьмуть участь у тренінгах, котрі проводитиме організатор мотиваційного конкурсу. Особливо хочемо подякувати всім учням, які допомагали готувати презентацію. Це Кравчук Тетяна, Коваль Олександра, Вачаєва Дар’я та Яковенчук Тетяна (8-А клас), Огер Аліна та Івасенко Юлія (10 клас), Акопян Марія (6 клас) та Снісар Ніколетта (11 клас).

Ласкаво просимо в наш табір «RAINBOW» з 01 по 15 червня 2018 року. В таборі працюватимуть вчителі англійської мови Джулакаєва Л.М та Яценко С.М. Ми чекаємо на волонтера – носія мови. Заняття у мовному літньому таборі проходитимуть у формі спілкування, яке притаманне відпочинку у таборі.

Сподіваємось, що нашим учням табір допоможе розкрити свої таланти, отримати досвід спілкування іноземною мовою; і він буде веселим розважальним та яскравим.

Welcome to school №2!!!!!

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.